Dennis Favier
Een frisse kijk op de voedingsindustrie
maandag 24 oktober 2016
Lekker Zoet!
›
Waar wetenschappers en zelfbenoemde voedselspecialisten bakkeleien over wat nou goed voor je is, zijn de me...
Leve de vergankelijkheid!
›
Bijna 10 jaar heb ik voor allerlei voedselproducenten producten ontwikkeld die vooral altijd hetzelfde dienden te zijn. Maar thuis kook ik j...
dinsdag 20 september 2016
Schijnveilig
›
Bij ‘voedselveiligheid’ denken we aan schadelijke bacteriĆ«n die ons (dood)ziek kunnen maken; niemand vind het leuk om dagenlang o...
dinsdag 28 juni 2016
Wijn uit het lab
›
Als productontwikkelaar heb ik principieel niets tegen additieven in voedsel. Sommige toevoegingen maken een product veiliger, constanter...
Keep it cool
›
Het aantal gekoelde schappen in de supermarkt neemt al jaren toe. Een steeds groter wordend aanbod van gekoelde producten verdringt d...
vrijdag 20 mei 2016
Krom is het nieuwe recht
›
Producten op basis van groente die anders weggegooid worden, zijn hot. Nadat pioniers zoals Kromkommer de weg hebben vrijgemaakt, komen o...
maandag 2 mei 2016
Moeilijk verpakt
›
In de verpakkingsbranche wordt heel wat ontwikkeld. Duurzame materialen, mooie designs en efficiƫnte vormgeving veranderen langzaamaan de ...
›
Homepage
Internetversie tonen